• Arkitektvägen 51, 168 32 Bromma, Stockholms län
  • +(46) 08-760 52 84

VÅRA TJÄNSTER

ikano

Byggstädning

Byggstädning är något av vår specialité. Vi har återkommande kunder som uppskattar en pålitlig och bra städleverantör. Vi utför uppdrag där vi gör slutstädning och underhållsstädning. Oftast handlar det om nybyggen, renoverade objekt och städning efter stambyten i Stockholm med omnejd.

Visa mer

kontor

Kontorsstädning

Ett välstädat kontor skapar förutsättningar för trivsel hos personal och företagets kunder, nöjda kunder och personal skapar lönsamma företag. Trivsel på kontoret är förutsättningar för att personal skall göra ett bra jobb. Bra utförd kontorsstädning påverkar upplevelsen av arbetsmiljön både hos personalen och företagets kunder.

Visa mer

trappa

Trappstädning

Vi erbjuder såväl små som stora fastighetsägare, bostadsbolag och bostadsrättsföreningar professionell trappstädning enligt väl beprövat och internt utvecklat system.
Med utbildad professionell personal lämnar vi ett skinande rent resultat efter oss.

Visa mer

kok

Flyttstädning

Då har du säkert mycket att tänka på, låt oss sköta din flyttstädning i Stockholm! Kraven på en flyttstädning är väldigt höga, vi har den kompetensen som krävs! Vi utför mellan 10-20 flyttstädningar i Stockholm varje vecka, lita på oss!

Visa mer

Top