Cardinalis

Bostadsrätter i Brommas nya Beckomberga
Nu är Brf Granngården slutsåld. Vi har fortfarande lediga lägenheter i Beckomberga i Brf Vingården.

riksbyggen-ab

Om projektet

Låt livet ta plats

Det är inte så unikt att kalla sig unik. Det unika är att leva upp till det. Bland de 89 lägenheterna i Brf Granngården finns allt från 1:or på 46 kvadrat till våningar på 136 kvadrat. Vissa har balkong, andra terrass. Vissa har utsikt åt två väderstreck, andra har stora ateljéfönster mot parken. Vissa har bevarade detaljer från förr, som dubbla spegeldörrar eller djupa fönsternischer. Planlösningarna varierar. Takhöjden likaså.
Minsta gemensamma nämnare för husets alla lägenheter är den höga grundstandarden (vad sägs om exklusiva golv, designerbadkar och rostfria vitvaror) och de generösa ytorna, både inomhus och utomhus. Unikt var ordet. Många använder det, men få kan leva upp till det som Brf Granngården.
På senare år har Beckomberga blommat upp till ett levande samhälle med butiker, restauranger, skolor och idrottsplatser. I närheten finns också badplatser, strövområden och pulkabackar.
Att bo i Brf Granngården är att leva i hjärtat av Beckomberga. Här finns det gott om rum för dig. Samla på dig. Sprid ut dig. Kort sagt, låt livet ta plats. Den stora, lummiga parken är mer än 25 bouleplaner lång och 100 picknickfiltar bred. Eller i klarspråk: ca 13 000 kvadrat stor. Här kan du och ditt liv ta plats – bland tussilago, snödroppar och körsbärsblom.
Kvadraten och takhöjden innanför tröskeln är också generösa. I ditt nya hem rymmer ett sovrum mer än en säng, ett vardagsrum mer än en soffa och ett kök mer än ett matbord. Mycket mer. Möblera ditt liv som du vill leva det. I byggnaderna kring Klockhusparken bygger vi rum för alla – unga och gamla, små som stora familjer.

Fakta om projektet

Βyggbolag
RIKSBYGGEN

Påbörjades – Tillträde
JUN 2014 – SEP 2015

Område
BROMMA

Boendeform
Lägenhet

Lägenheter
89

Kommun
STOCKHOLM

Våra tjänster i projektet

  Byggstädning
  Slutstädning
  Fönsterputsning
  Bodstädning
  Grovstädning