Cardinalis

För att uppmärksamma områdets industriella historia namngavs därför byggnaden Flygplansfabriken. 73 unika bostäder som består av ett till tre rum och kök i storlekarna 29 till 69 kvadratmeter.

ssm-ab

Om projektet

CITYNÄRA LÄGE MED SPÄNNADE HISTORIA
Kreativitet, nytänkande och skaparglädje – välkommen till Telefonplan, ett av Stockholms mest spännande och utvecklande områden. Här finner du ett stort utbud av nöjen, kulturliv, service samt närhet till grönska och vackra stadsmiljöer.
Brf Flygplansfabriken består av 73 unika bostäder i storlekarna 1-3 rok, 29-69 kvm. Lägenheterna är yteffektiva med väl genomtänkta planlösningar som passar såväl förstagångsköparen som er som söker ert första gemensamma boende. Flertalet av lägenheterna har balkong eller uteplats och lägenheterna som ligger högst upp i huset har generösa terrasser. Här kan du med fördel umgås med dina vänner under härliga sommarkvällar.
HISTORIA
Telefonplan har en historia starkt förknippad med industri, produktion och teknik. Det kanske mest utmärkande företaget är LM Erikson vars verksamhet präglat området sedan starten på 1930-talet. Kvarteret Tvålflingan där Brf Flygplansfabriken ligger har en rik industrihistoria vilket bostadsrättsföreningens namn knyter an till. Under början av 1900-talet tillverkades här flygplan i trä som bland annat producerades till den svenska staten.

Fakta om projektet

Βyggbolag
SSM

Påbörjades – Tillträde
OCT 2013 – JAN 2015

Område
TELEFOPLAN

Boendeform
Lägenhet

Lägenheter
73

Kommun
STOCKHOLM

Våra tjänster i projektet

  Byggstädning
  Slutstädning
  Fönsterputsning
  Bodstädning
  Grovstädning