Cardinalis

En lugn oas på Metargatan, Södermalm
Abacus bygger Blecktornet i ett av Södermalms bästa lägen.
Områdets vackra och historiska karaktär har satt sin prägel i husets gestaltning.

hmlsfskaohhgjmn8tfyp

Om projektet

Brf Blecktornet erbjuder nybyggda och generösa lägenheter med alla moderna bekvämligheter du kan önska dig. Här har ingen bott tidigare! Du kan själv vara med och bestämma hur du vill att ditt drömhem ska se ut om du bokar lägenhet i ett tidigt skede. Den höga originalstandarden och den fantastiska planlösningen med vardagsrum och kök som en öppen umgängesyta ingår!
Lägenheterna är planerade med tre rum och kök respektive fyra rum och kök. Det betyder gott om plats för familjen som längtar efter att ha det härligt luftigt hemma och på samma gång leva sin vardag mitt i Söders folkliv. Här är det lätt att känna sig hemma!

Härliga umgängesytor mitt i stan
Blecktornet inrymmer stora och rymliga våningar mitt i ett kvarter som till största delen består av smålägenheter. Alla lägenheter har en balkong eller uteplats och många fönster i vardagsrummet som ger ett härligt ljusflöde. De översta våningarna bjuder på en betagande utsikt över Söders höjder, medan de nedre planen i huset istället omfamnar grönskan i det lummiga kvarteret

Fakta om projektet

Βyggbolag
ABACUS

Påbörjades – Tillträde
SEP 2014 – SEP 2015

Område
SÖDERMALM

Boendeform
Lägenhet

Lägenheter
16

Kommun
STOCKHOLM

Våra tjänster i projektet

  Byggstädning
  Slutstädning
  Fönsterputsning